Van droom naar werkelijkheid

Jij hebt een droom. Een idee van hoe jouw website eruit moet komen te zien en welk verhaal jij wilt vertellen met jouw website. Daarnaast heb jij de kennis van het vakgebied waarin je werkt en van de doelgroep die je wilt aanspreken. Als je dit combineert met mijn vaardigheden op het gebied van webdesign, maken we samen van jouw droom werkelijkheid.

1

Kennismaking

We maken een afspraak voor een uitgebreid persoonlijk gesprek waarin we jouw wensen en ideeën ten aanzien van de website bespreken. Verdere onderwerpen in dit gesprek zijn het doel van de website en de doelgroep die je wil aanpreken. Voor het ontwerp van de website kun je aangeven welke indeling je graag wil, en welke kleurstelling. Verder bespreken we de domeinnaam en hosting.

Aan de hand van dit gesprek, krijg ik een beeld van het bedrijf en kan ik een eerste opzet maken voor het ontwerp van de website. 

Deze fase is geheel vrijblijvend. Er zijn dus geen kosten aan verbonden. Na het gesprek maken we afspraken over het vervolg en krijg je inzicht in de totaalkosten. Mocht je er voor kiezen je website door Face webdesign te laten ontwerpen, weet je wat je van ons mag verwachten. Wanneer je hiermee akkoord gaat, ga ik voor je aan de slag.

2

Ontwerp

Wanneer duidelijk is wat de wensen voor de website zijn, maak ik een concept van de website. Hierin kun je zien wat de opbouw van de website zal zijn. Het concept wordt het uitgangspunt voor de daadwerkelijke bouw van de website. Het is daarom belangrijk dat je in deze fase de nodige aanpassingen kenbaar maakt. 

3

Ontwikkeling

In deze fase ga ik de website bouwen. Hiervoor wordt alle informatie uit het intakegesprek gecombineerd met het eerder goedgekeurde concept. Er zijn standaard een of twee (afhankelijk van het gekozen pakket) momenten waarop het gemaakte ontwerp door jou bekeken kan worden en waarop eventuele wijzigingen gemaakt kunnen worden.

4

Oplevering

In deze fase van het ontwikkelproces test ik de website en wordt deze geoptimaliseerd. We kijken of jouw website goed overkomt op verschillende apparaten zoals tablet, desktop en mobiel. Daarnaast kijken we of alle links zowel intern als extern werken naar behoren.

5

Onderhoud

Wanneer de website helemaal naar wens is en online staat, moet deze goed onderhouden worden. De eerste maand na oplevering worden alle aanpassingen en het onderhoud gratis door mij gedaan. Na deze maand kun je ervoor kiezen deze ondersteuning bij Face Webdesign door te laten lopen. De kosten hiervan zijn € 60,00 per uur.